söndag 24 februari 2013

Inspirationen återvänder!

Är inne i en kreativ och inspirerad period just nu. Kan det vara ljuset som återvänder? Efter en veckas sjukdom var jag äntligen i skolan i fredags. Efteråt passade jag på att dricka lite gott kaffe på Johan & Nyström, gå i lite affärer och inspireras av roliga butiksinredningar, vårmode, inredning och goda dofter. Skönt att göra det på egen hand och utan särskilt mycket pengar på kontot blir det inte ett dyrt nöje heller. Köpte bara en hatt!


En kopp bryggkaffe med varm mjölk, en smarrig croisant och min nya kompis Nexus 7
 Åkte till Östermalmstorg eftersom det finns många affärer jag inte varit i däromkring. Som en turist i min egen stad kände jag mig. Gick in på COS å blev mycket besviken. Barnkläder och ytterkläder var fina men det mesta var i konstiga material och skärningar som jag vet inte passar på min kropp. Men Urban Outfitters däremot! Vilken kul affär!

Några av de saker jag fotade  som minnesanteckningar. Skallen till skrivbordet Klockan önskar jag mig i present...
Fortsatte upp på Mäster Samuelsgatan och hittade en helt magisk Antikaffär specialiserad på hattar och smycken! Två egensinniga herrar med färgglada glasögon driver den. Som ett museum. Sa åt dem att de kunde ta inträde! Dit kommer jag garanterat återvända inför någon fest. Eller varför inte för att köpa en udda present.


På väg mot pendeltåget passarade jag Åhlens City som hade ovanligt fina skyltfönster just nu, på temat handväskor...som kostverk!

Bortse från "superstylisten" i bakgrunden,





Set här skåpet vill jag ha i min hall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar