lördag 3 oktober 2009

Min Ateljé

Fullmånen lyser utanför mitt ateljéfönster. Ja ateljé och ateljé...det är ett rum på bottenvåningen med små källarfönster, inte helt optimalt, men man kan inte få allt. Men det är mitt eget rum. Verkligen lyxigt att ha ett sånt rum dit man kan dra sig undan ibland. Här är jag omgiven av favoritsaker som jag samlat på mig under åren (För samlar på mig. det gör jag!).


 • En "kreativ vägg" som jag velat ha i många år. Alltså en vägg där jag sätter upp kort och bilder jag inspireras av, eller jag gjort/tagit själv.

 • Min Farmor och Farfars 60-tals soffa i röd sammet. Perfekt att vila i och även för gäster att sova i. Lite för stor för mitt rum egentligen, men det skiter jag i, den är såå fin!

 • Vaser i färgat glas & keramik, fina burkar & förpackningar som jag samlar på.

 • Massa böcker och tidningar om design, trädgård och inredning.

 • Ett skrivbord från Ikea med lutad skiva och belysning underifrån så man kan kalkera mkt bra!

Det får vara nog för inatt, har hunnit bli morgon medan jag suttit och fixat med uppdateringar på brommahudvard.se

Ha det bra nu. Hoppas på att det inte ska dröja till nästa fullmåne nu. Håller på att skola in V på dagis nu så jag borde få mer tid över.

2 kommentarer:

 1. Hej Kära du!

  Kul att du kikade in hos mig och kul att se att du kommit igång med bloggandet. Nu får jag chans att lättare följa allt spännande som sker hemma hos dig...!

  Här står det lite stilla med bloggandet pga stor arbetsbelastning och inte mycket tid över. Men jag längtar till dess att det blir förändring kring detta och jag har tid att både fota och skriva mer.

  Ha det gott! Jag ses gärna på en fika, det vore toppentrevligt! Avvaktar dock något så räcker förhoppningsvis tiden bättre till.

  Kram kram

  ANKAN

  SvaraRadera
 2. Trevlig helg kompis! Njut av hösten och ha det gott! Vi hörs!

  Kram kram ANKAN

  SvaraRadera